BIONIC Skin Therapy® in BI-Light Therapy®


BIONIC Skin Therapy® in BI-Light Therapy® sta zelo uspešni terapiji kože in podkožnega tkiva ter predstavljata naravno metodo za lepši videz in boljše počutje.

 • BIONIC Skin Therapy®
  Majhne lepotne napake so lahko zelo moteče. Večina žensk in moških pa se le s težavo odloči za lepotni poseg. Za zdrav in lep videz vam BIONIC, z najnovejšo metodo Skin Therapy®, zmanjša ali odpravi moteče lepotne napake. Terapija je povsem naravna. Poteka na zelo enostaven način: s pomočjo radijske frekvence se v tkivo usmeri enosmerni tok. Pomembno je, da se terapija izvaja brez uporabe laserja!
  Tehnika je svetovna novost in se imenuje termogalvanika. Zagotavlja izvajanje neinvazivne terapije s takojšnjimi rezultati. Rezultati so izjemno dobri, zlasti na področju modrih razvejanih žilic na nogah (kapilare, metličaste vene), rdečih žilic (kapilar) na nosu in obrazu (kuperoza), kožnih gubah na obrazu in dekolteju, pri trajni odstranitvi neželene poraščenosti in brazgotinah. Metoda BIONIC Skin Therapy® se v terapiji dopolnjuje z metodo BI-Light Therapy®.
 • BI-Light Therapy®
  Svetloba na naraven način aktivira obnovitvene procese v telesnih celicah. Zdravilni učinek svetlobe je poznan že tisočletja. Številne sodobne znanstvene raziskave kažejo, da polarizirana, inkoherentna svetloba z valovno dolžino 400 do 2.000 nanometrov aktivira človeške celice in pospešuje zdravilne procese, presnovo in izboljšuje strukturo tkiva. Z uporabo polarizirane svetlobe v terapiji se lahko trajno izboljšajo ali v celoti odstranijo težave z ohlapno kožo, celulit in strije, predvsem po nosečnosti. Linearno polarizirano svetlobo se aplicira na različne organe z nameščanjem barvnih filtrov šestih spektralnih barv. S terapijami, ki potekajo po točno določenem programu, se stimulira organe kot so jetra, ledvice in vranica.

Kontakt
Sentis

Ksenija Narberger s.p.
Gosposka ulica 30
3000 Celje

Tel.: 041 380 684
E-pošta:info@sentis-center.si URL: www.sentis-center.si
Terapije izvaja
Ksenija, višja fizioterapevtka:

 • Cyriax terapevtka
 • Terapevtka metode 'Z dotikom do zdravja'
 • Wellness Bio Vital Manager
Delovni čas
 • Po dogovoru

Za obisk se lahko naročite na telefonski številki: 041 380 684
Darilni bon
Darilni bon terapevtsko estetskega centra Sentis je lepo darilo za vaše družinske člane, prijatelje ali poslovne partnerje.

Z darilnim bonom centra Sentis lahko podarite katerokoli posamezno storitev ali paket storitev.

darilni bon
bionic Skin Therapy®
BI-Light Therapy®