Glajenje in zmanjševanje kožnih gub


S številnimi sodobnimi nekirurškimi posegi se lahko bistveno ohranja mladosten videz kože. Nova metoda pomlajevanja in preprečevanja prezgodnjega staranja kože BIONIC Skin Therapy®, omogoča zmanjšanje in odstranitev gub na naraven način, zlasti okoli oči in ust. Terapijo je mogoče izvajati tudi na vratu, dekolteju in na hrbtni strani rok.

Mimične mišice so tesno povezane s kožo obraza. Z napenjanjem obraznih mišic nastane vidna guba. Zaradi ponavljajočega napenjanja obraznih mišic se gube na obrazu z leti trajno poglobijo. Gube so vidne tudi takrat, kadar obraznih mišic ne napenjamo.

Terapija kožnih gub
BIONIC Skin Therapy® deluje z dvema različnima tokovoma in z zlato sondo. Radijska frekvenca na obravnavanem predelu stimulira nastajanje telesu lastnega kolagena. Priporoča se do sedem posegov dva do trikrat tedensko. Prožnost kože se bistveno izboljša, gube se zmanjšajo ali izginejo za približno šest mesecev. Redno izvajanje terapije, približno enkrat na mesec, pomlajuje kožo v predelu gub in ohranja prožnost kože.
V primerjavi z ostalimi posegi, kot je vbrizgavanje v kožo, se lahko metoda BIONIC Skin Therapy® uporablja redno, ker ne povzroča zatrdlin.
Seveda pa k lepemu in svežemu videzu prispeva tudi strokovna in redna nega v kozmetičnem salonu ter zdrav način življenja.

odstranjevanje kožnih gub

Kontakt
Sentis

Ksenija Narberger s.p.
Gosposka ulica 30
3000 Celje

Tel.: 041 380 684
E-pošta:info@sentis-center.si URL: www.sentis-center.si
Terapije izvaja
Ksenija, višja fizioterapevtka:

  • Cyriax terapevtka
  • Terapevtka metode 'Z dotikom do zdravja'
  • Wellness Bio Vital Manager
Delovni čas
  • Po dogovoru

Za obisk se lahko naročite na telefonski številki: 041 380 684
Darilni bon
Darilni bon terapevtsko estetskega centra Sentis je lepo darilo za vaše družinske člane, prijatelje ali poslovne partnerje.

Z darilnim bonom centra Sentis lahko podarite katerokoli posamezno storitev ali paket storitev.

darilni bon
bionic Skin Therapy®
BI-Light Therapy®