O nas


Sem Ksenija Narberger, višja fizioterapevtka.

Po končani Srednji zdravstveni šoli v Celju, sem študij nadaljevala na takratni Višji šoli za zdravstvene delavce v Ljubljani, smer fizioterapija, kjer sem leta 1988 diplomirala. Po opravljenem strokovnem izpitu sem se zaposlila v Termah Topolšica. Spoznala sem se z ambulantno terapijo in zdraviliško rehabilitacijo različnih področij kot je fizioterapija ortopedskih, travmatoloških, nevroloških, revmatskih, srčno-žilnih ter degenerativnih stanj in obolenj.

Kasneje sem prevzela vodenje fizioterapije. Na tem delovnem mestu sem pridobivala mnoge izkušnje. Redno sem se udeleževala strokovnih fizioterapevtskih podiplomskih izobraževanj iz manualne terapije in elektroterapije.

Kot višja fizioterapevtka sem pridobila mednarodno diplomo s področja ortopedske medicine in naziv Cyriax terapevtke.

Na moji delovni poti pa so mi vedno večji izziv predstavljale metode in tehnike naravnega zdravljenja, wellness in predvsem srčni ljudje, s pomočjo katerih sem širila svoje znanje tudi v to smer.

Tako sem na področju naravnega zdravljenja uspešno zaključila izobraževanje energetske kineziologije in pridobila mednarodni certifikat terapevtke po metodi Z dotikom do zdravja.

S področja wellnessa pa naziv Bio Vital Manager.

Osebne izkušnje in skozi vrsto let pridobljena različna znanja so v letu 2010 pripomogla k moji odločitvi, da svoje delo nadaljujem na samostojni poti, kjer lahko na celosten in prijazen način združujem storitve fizioterapije, naravnega zdravljenja in estetike.

Kontakt
Sentis

Ksenija Narberger s.p.
Gosposka ulica 30
3000 Celje

Tel.: 041 380 684
E-pošta:info@sentis-center.si URL: www.sentis-center.si
Terapije izvaja
Ksenija, višja fizioterapevtka:

  • Cyriax terapevtka
  • Terapevtka metode 'Z dotikom do zdravja'
  • Wellness Bio Vital Manager
Delovni čas
  • Po dogovoru

Za obisk se lahko naročite na telefonski številki: 041 380 684
Darilni bon
Darilni bon terapevtsko estetskega centra Sentis je lepo darilo za vaše družinske člane, prijatelje ali poslovne partnerje.

Z darilnim bonom centra Sentis lahko podarite katerokoli posamezno storitev ali paket storitev.

darilni bon
bionic Skin Therapy®
BI-Light Therapy®