Naravno zdravljenje v centru Sentis


Včasih izgubimo stik z lastnim telesom in pogosto zanemarimo potrebe kot sta počitek in sprostitev.
Bolečino, napetost, utrujenost, nespečnost, ki predstavljajo klic našega telesa na pomoč, največkrat ne zaznavamo kot resno opozorilo. Bolečina ali težava po našem mnenju ni tako huda, da ne bi mogli zdržati še malo. Menimo, da ne moti našega življenjskega ritma in da nikakor nimamo časa zase. Medtem, ko bolečino odrivamo vstran, se ji telo s svojim mehanizmom samoregulacije prilagaja. Sčasoma lahko te telesne prilagoditve pripeljejo do kroničnih težav in energetskega neravnovesja.

Terapevtka za zmanjšanje ali odpravo vaših težav izbere učinkovito naravno tehniko zdravljenja. Telo obravnava kot celoto, saj se stanje ne enem delu telesa lahko prenese in odraža na drugih delih telesa. Terapija učinkuje postopoma. Zdravljenje je intimen proces, pri katerem se počutite varno in sproščeno. Bistven je oseben, celosten pristop in zaupanje v terapevtko.

Za učinkovito zdravljenje je potrebna vaša želja po spremembi, pripravljenost na sodelovanje in realna pričakovanja, saj je telesu potrebno dati dovolj časa za regeneracijo.

Zgodi se, da se težave vrnejo. V takšnih okoliščinah je pomembno, da čim prej prisluhnete svojemu telesu in pravočasno spoznate, da ponovno potrebujete našo pomoč, terapijo, sprostitev, nasvet. Proces zdravljenja in število potrebnih terapij bo bistveno manjše, saj ste se pravočasno odzvali na težave. Vaše telo ni tako obremenjeno kot je bilo pri prvi terapiji in zagotavlja hitrejšo vrnitev v optimalno stanje.

Izvajamo različne metode naravnega zdravljenja:

Kontakt
Sentis

Ksenija Narberger s.p.
Gosposka ulica 30
3000 Celje

Tel.: 041 380 684
E-pošta:info@sentis-center.si URL: www.sentis-center.si
Terapije izvaja
Ksenija, višja fizioterapevtka:

  • Cyriax terapevtka
  • Terapevtka metode 'Z dotikom do zdravja'
  • Wellness Bio Vital Manager
Delovni čas
  • Po dogovoru

Za obisk se lahko naročite na telefonski številki: 041 380 684
Darilni bon
Darilni bon terapevtsko estetskega centra Sentis je lepo darilo za vaše družinske člane, prijatelje ali poslovne partnerje.

Z darilnim bonom centra Sentis lahko podarite katerokoli posamezno storitev ali paket storitev.

darilni bon
bionic Skin Therapy®
BI-Light Therapy®